به گفته یک کارشناس انرژی تولید نفت ایران به اندازهای رشد نداشته که امکان تأثیر گذاری بر قیمت نفت را داشته باشد، زیرا در ماههای اخیر منابع بینالمللی معمولاً این اعداد و ارقام را اعلام میکنند که در ماههای اخیر تفاوت چندانی را نشان نمیدهد.
میدان «الدوره» که ایران آن را میدان گازی «آرش» نام نهاد در جنوب غربی جزیره خارک و در جنوب میدان نفتی ابوذر (اردشیر سابق) و در آبهای مرزی ایران با منطقه بیطرف بین عربستان و کویت قرار دارد.
سران شورای همکاری خلیج فارس در نشست امروز در بیانیهای مدعی شدند که میدان گازی الدره (آرش) به صورت کامل در آبهای سرزمینی کویت قرار دارد و مالکیت این منابع طبیعی به صورت مشترک تنها برای عربستان و کویت است و آنها حق بهره برداری کامل از منابع آن را دارند.
تولید نفت ایران از ابتدای سال ۲۰۲۳ روندی صعودی پیوسته ای را طی کرده است. تولید نفت ایران از ابتدای این سال بیش از ۵۰۰ هزار بشکه در روز افزایش داشته است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه اکنون هفت میدان نفتی ایران توسط شرکتهای روسیه در حال توسعه است، گفت: در توسعه این میدانها از حداکثر توان شرکتهای داخلی ایران استفاده میشود.
نخستوزیر عراق در دیدار با وزیر صمت ایران، آمادگی خود را برای گشایش افقهای همکاری دوجانبه در زمینه صنایع پتروشیمی و صنعت کود شیمیایی به دلیل تاثیر قوی آن در ارتقای توسعه داخلی اعلام کرد.
دولت سیزدهم از نیمه گذشته و همچنان چشماندازی از آینده اقتصادی ایران به دست نمیدهد و حتی در برنامه هفتم که پس از دو سال (و لابد بر مبنای یک تحلیل واقعبینانه از شرایط موجود) تدوین شده، هیچ گزارهای نه به روشنی و نه به قرینه درباره چشمانداز اقتصادی ایران پیدا نمیشود. پیش از این هم گفتهام که ارائه چشمانداز روشنی از آینده اولین مأموریت دولتها و ...
کارشناس صنعت پتروشیمی گفت: پلیمرها یکی از پرمصرفترین محصولات شیمیایی در همه زیربخشهای پزشکی، فضایی، بستهبندی، خودروسازی، ساخت و ساز و لوازم الکتریکی است و بازار جهانی پلیمر پر رونق است.
یک نماینده سابق مجلس گفت: در اجرای پالایشگاه فراسرزمینی بسیار منطقی است که نفت و کاندنسیت خودمان را در این پالایشگاهها پروس و تبدیل به فراورده کنیم و به جای اینکه نفت خام بفروشیم درواقع فراورده بفروشیم البته در صورتی که از منابع غیرداخلی، صندوق توسعه و منابع داخل شرکت ملی نفت استفاده کنیم.
روزانه ۱۶ میلیون لیتر نفتگاز تولیدی به ظرفیت تولید کشور اضافه و ظرفیت تولید روزانه ۲۶ میلیون لیتر گازوئیل یورو ۵ در آیندهای نزدیک در پایتخت فرهنگی و تاریخی ایران را فراهم کرده است.
شرکت بریتیش پترولیوم در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد ایران با تولید ۲۵۹.۴ میلیارد مترمکعب گاز در سال ۲۰۲۳ جایگاه سوم تولید گاز در جهان را در اختیار دارد که از سال ۲۰۱۵ این جایگاه را حفظ کرده است.
اوپک در جدیدترین گزارش اعلام کرد، ایران دومین ذخایر اثبات شده بزرگ گازی در جهان را در اختیار دارد و سطح ذخایرش در سال ۲۰۲۲ برابر با ۳۳.۹۸ تریلیون مترمکعب بوده است.
آمار منتشره در بولتن آماری سالانه ۲۰۲۳ اوپک نشان میدهد تعداد چاههای نفت تکمیل شده ایران در سال ۲۰۲۲ نسبت به سال پیش از آن، تثبیت شده است؛ این درحالی است که بسیاری از اعضا در این شاخص دچار نوسان بودهاند.
درآمد نفتی ایران در ۵ ماه نخست ۲۰۲۳ معادل ۱۸ میلیارد دلار ثبت شد؛ موضوعی که بیانگر شکست رسمی پروژه فشار حداکثری با راهبرد خنثی سازی تحریم و معطل نکردن کشور برای برجام و اخم و لبخند غرب است.